Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πανακότα με γάλα καρύδας


Εύκολη, ελαφριά και πεντανόστιμη πανακότα που μπορείτε να γαρνίρετε με ό,τι θέλετε.


Υλικά:

  • 1 λίτρο γάλα καρύδας
  • 15γρ. ζελατίνη σε φύλλα
  • ζάχαρη αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε ελάχιστη γιατί το γάλα καρύδας είναι ήδη αρκετά γλυκό
  • γλυκό βύσσινο για γαρνίρισμα, ρόδι, μαρμελάδα αραιωμένη, μέλι


Μουλιάζετε τη ζελατίνη σε κρύο νερό να μαλακώσει για 5-7 λεπτά. Βάζετε το γάλα καρύδας σε κατσαρόλα να βράσει. Στύψτε τη ζελατίνη με τα χέρια σας και ρίξτε τη μέσα στη κατσαρόλα. Ανακατέψτε καλά να διαλυθεί καλά η ζελατίνη. Αφήστε να κρυώσει ελαφρά και μοιράστε το μείγμα σε μπολάκια. Βάλτε στο ψυγείο και σε σε 3-4 ώρες είναι έτοιμες να τις απολαύσετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου