Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Ντακάκια με καπνιστό σολωμό

Ένα ορεκτικό εύκολο, νόστιμο και πολύ εμφανίσιμο.



Υλικά:
15-20 ντακάκια απο το supermarket ή μαύρη μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές φετούλες
250 γρ. καπνιστό σολωμό
1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
λίγο άνηθο
κάπαρη από βαζάκι
λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού




Βάλτε τη κάπαρη σε λίγο κρύο γάλα να ξαρμυρίσει για 5 λεπτά. Στραγγίξτε τη καλά και στεγνώστε σε απορροφητικό χαρτί.
Ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το χυμό λεμονιού και αλείψτε τα ντακάκια. Κόψτε το σολωμό σε μικρές λωρίδες και τοποθετήστε πάνω στο τυρί κρέμα. Γαρνίρετε με τη κάπαρη και ολοκληρώστε με λίγο άνηθο. Είναι πολύ εύκολο και νόστιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου