Δροσερή, λαχταριστή και υγιεινή. Φτιάξτε τη, διατηρείται όλο το χρόνο στο ψυγείο.
Υλικά:
500
γρ. χυμό λεμονιού
500
γρ. ζάχαρη
2
οοml. νερό
Σε
κατσαρολάκι ζεσταίνετε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη χωρίς να το βράσουμε. Το αφήνετε να κρυώσει και ανακατεύετε καλά με το χυμό λεμονιού.
Τη βάζετε σε αποστειρωμένο μπουκάλι και διατηρείτε στο ψυγείο. Όταν θέλετε να σερβίρετε, βάζετε στο 1/3 του ποτηριού λεμονάδα, παγάκια και τα 2/3 τα γεμίζετε με νερό ή με σόδα(γίνεται τέλειο).
Απολαύστε τη!
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό έψαχνα την συγκεκριμένη συνταγή!! Θα γινει άυριο κιόλας! Σε φιλώ πολύ! Και καλώς σε βρήκα φυσικά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπω την λεμοναδα και η σπιτικη ειναι η καλυτερη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλως σε βρηκα!
Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ!
ΔιαγραφήΓνωρίζετε αν με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει και πορτοκαλάδα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα, δεν το έχω δοκιμάσει με πορτοκάλια. Δεν νομίζω να μην γίνει καλή, αλλά καλύτερα να μειώσετε τη ζάχαρη κάτα το 1/3 ή και περισσότερο γιατί φαντάζομαι θα βγεί πολύ γλυκιά.
Διαγραφή