Υλικά για 20 τεμάχια:
20 χουρμάδες ή δαμάσκηνα
1 συσκευασία blue cheese( 150γρ) ή τυρί κρέμα ή κατίκι δομοκού ή άλλο τυρί μαλακό
20 φέτες bacon καπνιστό
Αφαιρούμε με ένα μαχαιράκι το κουκούτσι από τους χουρμάδες και βάζουμε στη μέση το τυρί της επιλογής μας. Τυλίγουμε με το bacon και τοποθετούμε μια οδοντογλυφίδα για μην ανοίξει.
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε στο grill στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά μέχρι το bacon να ξεροψηθεί. Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου