Πέμπτη 28 Απριλίου 2011
Παγωτό(σεμιφρέντο) νουτέλα με 3 μόνο υλικά!
Το πιο εύκολο και απολαυστικό παγωτό-σεμιφρέντο που δοκιμάσατε ποτέ! Μόνο με 3 υλικά και σε χρόνο μηδέν! Σε χρόνο μηδέν το τρώτε κιόλας...
Υλικά:
1 κρέμα γάλακτος 500γρ. με όλα της τα λιπαρά
1 συσκευασία νουτέλα σε μεγάλο βαζάκι
2 ασπράδια αυγού(το κάνουν αφράτο)
Χτυπάτε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι. Ρίχνετε τη νουτέλα και τα ασπράδια αυγού και συνεχίζετε απαλά το χτύπημα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βάζετε στη κατάψυξη κατά προτίμηση σε μεταλλικό σκεύος για 4-5 ώρες και απολαύστε το! Δεν κάνει καθόλου κρυστάλλους γιατί η υφή του είναι σαν ημικατεψυγμένο(semifreddo).
tip:
Μπορείτε με ακριβώς την ίδια διαδικασία να αντικαταστήσετε τη νουτέλα με μαρμελάδα της προτίμησής σας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Συγχαρητήρια!!Οι συνταγές σου είναι ευφάνταστες, πανεύκολες και πεντανόστιμες.Συνέχισε έτσι. Έφτιαξα τη συγκεκριμένη συνταγή παγωτού με μερέντα, ήταν πολύ γευστικό, αλλά η γεύση ήταν πιο μεστή, με τη νουτέλα πιο αέρινη. Μπράβο και πάλι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ. Έχεις δίκιο, η νουτέλα είναι πιο ρευστή γι'αυτό το αποτέλεσμα είναι πιο αέρινο!
ΔιαγραφήKαλησπέρα σας.Εξαιρετική η συνταγή.Μακράν η καλύτερη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαίρομαι που σου άρεσε! Σε ευχαριστώ πολύ.
ΔιαγραφήΚουζινάτσι οι συνταγές σου είναι ποιήμα :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ πολύ! Καλωσόρισες στη παρέα μας!
Διαγραφήμμμ ... λαχταριστο παγωτο!!! μια διευκρινιση, ποσα γρ nutella?
ΑπάντησηΔιαγραφήφαίνεται πολυ καλο...θα το φτιαξω οπωσδήποτε κ θα σας πω τις εντυπώσεις μου...υπάρχει πρόβλημα αν χρησιμοποιήσω φυτική σαντιγύ τύπου Vegetal cream?
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ